Bahrein

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Bahrein

Prodaje se nekretnina u Bahreinu

Bahrein, narod koji obuhvaća više od 30 otoka u Perzijskom zaljevu, bio je u središtu glavnih trgovačkih putova od antike. U svojoj modernoj prijestolnici Manama nalazi se čuveni Bahreinov eksponat iz Nacionalnog muzeja iz drevne civilizacije Dilmun koja je uspijevala tisućama godina u regiji. Najveći je grad u državi, s oko 329.510 stanovnika, ali gradsko područje prelazi oko 628.000 stanovnika, što je oko četvrtine cjelokupnog državljanstva Bahreina.

Poznato i nazvano Biser zaljeva, Kraljevina Bahrein je poznato međunarodno poslovno središte i omiljeno odredište iseljenika i za život i za rad. Taj rastući potencijal Kraljevine Bahrein jasno je vidljiv u mnogim investicijskim destinacijama i atrakcijama.

U posljednjih pet godina Bahrein je doživio val investicija i novih razvoja. Bahrein je uvijek bio aktivno tržište zakupaca, ali sada je primjetan porast broja transakcija koje se tiču ​​nekretnina za prodaju u Bahreinu posljednjih godina. Dakle, što se promijenilo da se to dogodi?

Ponuda i potražnja za nekretninama po povoljnim cijenama. Potražnja nekretnina za prodaju u Bahreinu krajnji su korisnici usmjereni više nego ikad.

Rastuća turistička ekonomija, zapravo ukupno 13 milijardi BD uloženo je u turizam i infrastrukturu koja uključuje širenje sadašnje zračne luke koja će povećati kapacitet putnika na 14 milijuna. Nadalje, proširivanjem saudijskog nasipa povećat će se njegov kapacitet za ceste do 132%.

Regulatorno tijelo za nekretnine sigurno će povećati ulaganja u nekretnine na različite načine. stvaranje zakona poput obveznog podnošenja računa potrebnih za nekretnine koje nisu u planu povećati će zaštitu potrošača i to će se pretvoriti u veliko povjerenje kupaca, s više odluka o kupovini nekretnina za prodaju u Bahreinu.

Trening i razvoj profesionalaca za promet nekretninama u Bahreinu također je važna promjena, koja će jamčiti etičke prakse, odgovornosti i profesionalnost u industriji, što će dovesti do veće učinkovitosti i bolje usluge.

Digitalna tehnologija će promijeniti igru. Ako želite kupiti nekretninu na prodaju u Bahreinu ili unajmiti kuću, ustanovite da prava nekretnina nikad nije bila učinkovitija, prozirna je i zgodna.
Internetski portali i mobilne aplikacije svima olakšavaju pregled svih vrsta nekretnina, kao i bolje razumijevanje cijena u različitim područjima, zajedno sa fotografijama i detaljnim opisima nekretnine na prodaju u Bahreinu. Međutim, ovo je samo vrh ledenog brega u svijetu nekretnina, jer tehnologija nastavlja transformirati i poboljšavati način na koji potrošači i profesionalci stupaju u interakciju s tržištem

  •  
    Preseljenje u Bahrein: sve što trebate znati za ulaganje u nekretnine

    S više od 30 otoka u srcu Perzijskog zaljeva, Bahrein je središte raznih trgovačkih putova od antike. Manama, glavni grad, osim što čuva vrlo poznati nacionalni muzej, nemoguće je ne diviti se tradiciji, kulturi i ljepotama ovog naroda koje treba otkriti, od začina, tkanina, arhitekture. Smatr ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 2862

Prodaja Vila, Bahrein, Manama, Manama, center

2,627,485.00HRK
Prodaja
Vila

290 m²
Opremljenost uključuje zajednički bazen 40m2, 5 klimatizacijskih uređaja, 60lt električni kotao u kupaonici, čelična vrata, tuš kabina, PVC dvostruko ...
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB